från toppen av Observatorielunden i Vasastan

27 juli 2021 kl 19:30

Kackelstugan ligger 12 km söder om Borgholm i lugn och lantlig miljö vid kanten av mittlandsskogen. Det är en kringbyggd ölandsgård med servering på gården. Här finns både hundar och katter och ibland några höns. Under sommarhalvåret arrangeras här konserter, så även i sommar. På Dramatix kommer en del av sommarens utvalda konserter att sändas under konceptet Konsertland.

Daniel Lemma slog igenom för exakt 20 år sen med albumet ”Morning Train" som blev titelmusiken till "Jalla Jalla". Nu släpper Daniel "Sörgårdens Tak" där han för första gången sjunger med eget material på svenska.

Sörgårdens Tak är också Daniel Lemmas souligaste skiva på länge, inspelad live med Stefan Sporsén från Augustifamiljen på piano och blås, Julia Falthin på bas, Mats Eriksson på gitarr Dan Helgesson på orgel och Chris Montgomery på trummor. Alltihop mixat av Petter Eriksson. Även titelspåret är en tillbakablick, men helt utan det nostalgiska ljuset från Göteborgsskildringen. Det tar sin utgångspunkt i en artikel av Anna Maria Hagerfors om den kollektiva känslan av att ha kastats ut i en ny obekant verklighet efter mordet på Olof Palme.

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten

Köp din biljett nu

Daniel Lemma - Live från Kackelstugan

27 juli 2021 kl 19:30

Har du redan en biljett? Klicka här för att komma till evenmanget
Genom att handla hos oss godkänner du våra personuppgiftspolicy och allmänna villkor

Mer information

Vanliga frågorAllmänna villkorPersonuppgiftspolicy

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten