Livesänd konsert med Myra Granbergfrån vackra Kackelstugan på Öland

21 juli 2021 kl. 19:30

Kackelstugan ligger 12 km söder om Borgholm i lugn och lantlig miljö vid kanten av mittlandsskogen. Det är en kringbyggd ölandsgård med servering på gården. Här finns både hundar och katter och ibland några höns. Under sommarhalvåret arrangeras här konserter, så även i sommar. På Dramatix kommer en del av sommarens utvalda konserter att sändas under konceptet Konsertland.

Myra Granberg har en gedigen bakgrund som låtskrivare & producent. Efter en turbulent och brokig barndom i Nybro, utanför Kalmar, började hon tidigt satsa på musiken. Med stora drömmar och inga hämningar orienterade hon sig i det kreativa som startade med ett reggaeband där hon bland annat. stod som förband till Kapten Röd och Syster Sol, för att sedan bli antagen till producenthögskolan Musikmakarna år 2015. Tre år senare, efter att ha skrivit låtar till artister både inom Sverige och internationellt, samt efter en tid som writers-mentee i Los Angeles under vingarna på Fernando Garibay, hamnade fokuset återigen på hennes eget material och artistvisionen tog ny fart.

Myra Granberg har efter genombrottet med ”Tills mitt hjärta går under” fortsatt levererat musik som känns in i hjärteroten och visat att hon är en av de mest uppskattade artisterna på svenska pophimlen just nu med singlar som P3-favoriten ”Äru min nu” och platinasäljande ”HKF (Håll käften och försvinn)”. För sina prestationer nominerades Myra i kategorierna Årets Pop och Framtidens artist på P3 Guldgalan 2021, samt till Årets Genombrott på Musikförläggarnas Pris och Grammis för Årets Producent, Årets Nykomling och Årets Pop 2021.

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten

Köp din biljett nu

Myra Granberg - live från Kackelstugan

21 juli 2021 kl. 19:30

Har du redan en biljett? Klicka här för att komma till evenmanget
Genom att handla hos oss godkänner du våra personuppgiftspolicy och allmänna villkor

Mer information

Vanliga frågorAllmänna villkorPersonuppgiftspolicy

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten